Ohjeita esitykseen saapuvalle

06.11.2020

Tässä muutamia ohjeita esitykseen saapuville:

- Saavu vain terveenä. Käytä kasvomaskia. Huolehdi käsihygieniasta. Vältä tungesimasta ihmisjoukossa.

- Mikäli lipputiskille muodostuu jonoa, jätä turvaväli.

- Jos olet saanut jo aiemmin paperilipun, lipputiskillä ei tarvitse asioida lainkaan. Mikäli olet kutsuvieras tai olet maksanut lipun etukäteen, nouda nimellä lippu lippupisteeltä. 

- Ovelta lippunsa osatava voi maksaa käteisellä tai kortilla.

- Joka toinen Muuramesalin istuin, sekä eturivi kokonaan, on merkitty punaisella paperilla. Älä istu punaisilla merkittyihin. MPidetään turvavälit! Takkeja voi säilyttää väliin jäävillä penkeillä.

- Ovet avataan hyvissä ajoin, ettei pääse syntymään tungosta. Paikat eivät ole numeroituja, vaan ensimmäisenä saliin pääsevät saavat valita paikkansa ensin. On toivottavaa, että rivi aloitetaan täyttämään keskeltä. Myös yläparvi on käytössä.

- Alussa yksi hahmoista yrittää epätoivoisesti hirttäytyä köyteen. Kohtaus on pyritty rakentamaan niin, ettei katsojalle välittyisi mielikuvaa oikeasta vaarasta. Mikäli mukana on lapsia, asiaa on hyvä käsitellä etukäteen.

- Videoiminen ja äänittäminen ei ole sallittua, mutta kuvia voi ottaa (tosin sali on aika pimeä). Mikäli jaat kuvia tai kokemuksia sosiaalisessa mediassa, toivomme että aihetunnistetta #muuppera ja @muuppera käytettäisiin.