TAPAHTUMAT

Mikä The Zoo?

05.08.2020

Meiltä kysytään usein, mikä on meidän seuraava projekti. Vastaus aiheuttaa käytännössä aina jatkokysymyksen, mikä on The Zoo? Tähän vastataksemme Muupperan tuotantotiimi apulaisineen on tehnyt omasta mielestämme mainion videon, mihin tiivistetään pienoisoopperan juoni kolmeen minuttiin ja muutamaan Lego-ukkeliin. Kerro meille mitä pidit videosta!

Muupperan seuraava projekti vie kuulijat eläintarhaan. Arthur Sullivanin säveltämä ja B. C. Stephensonin kirjoittama pienoisooppera on mainiota musiikkia ja erittäin helposti lähestyttävää. Ensi ilta lauantaina 7.11.2020 Muuramesalissa. Näytöksiä esitetään useampi ensi-iltaa seuraavan viikon aikana. Tarvitsemme projektiin laulajia, olkaa kuulolla,...

Gaalakonsertin ajoitus ei olisi voinut olla parempi. Vain muutamaa päivää myöhemmin korona aiheutti totaalisen tapahtumien perumisien tulvan jo seuraavalle viikonlopulle. Meidän konserttimme aikaan kukaan ei osannut odottaa näin radikaalia muutosta tilanteeseen. Toivottavsti tilanne pääsee normalisoitumaan pian.