Liput The Zoon esityksiin

LIPUN MYYNTI ETÄNÄ ON PÄÄTTYNYT. Lippuja saa vielä ovelta. Youtube-lipun saa tilattua lähettämällä pyynnön osoitteeseen liput.muuppera@gmail.com.


Alla olevista kuvakkeista pääset ostamaan lippuja marraskuun mainioihin esityksiimme. Tiedot täytettyäsi sinulle lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen automaattisesti muodostettu viesti, missä on maksutiedot. Lippukaupan kautta lipun myynti päättyy esitystä edeltävänä iltana. 

Mikäli maksusuoritus tilille on tehty vastikään eikä tilausvahvistusta ole ehtinyt saapua sähköpostiin, varaudu osoittamaan maksusuoritus lipputiskillä. Ovelta voi myös ostaa lippuja kortilla (suositeltava tapa) tai käteisellä. Kaikissa esityksissä on vielä toistaiseksi vapaita paikkoja. Esitysten täyttymisestä tiedotetaan tälle sivulle.

Jos sähköpostia (sekä maksutietoja että vahvistusta) ei ala kuulua, tarkasta roskapostikansio. Tutustu toimitusehtoihin ja tietosuojakäytäntöihin. Ongelmatilanteissa ole yhteydessä meihin sähköpostitse: liput.muuppera@gmail.com

Ryhmäliput tilataan suoraan sähköpostilla. Esityksen kesto noin 45 min, ei väliaikaa. Suomenkielinen tekstitys. 
 
Työryhmä:

Ohjaus: Kirsi Sulonen

Kuoron harjoitus: Leila Saari

Korrepetiittori ja piano: Eliisa Suni. 

Eliza: Hedda Ohls 7., 10., ja 14.11. | Mari Ahonen 8., 13. 14. ja15.11. Muutos! Mari Ahonen esiintyy la 14.11. Hedda Ohlsin sijaan! 

Laetitia: Noora Määttä 7., 10. ja 15.11. | Lotta Kijunen 8., 13. ja 14.11.

Grinder: Timo siltala 7., 10., ja 14.11. | Topi Suutari 8., 13. ja 15.11.

Thomas: Heikki Niininen

Carboy (Æsculapius): Janne Isoaho

Kuoro: Kristiina Kukkonen, Heidi Laulumaa, Anna Valjakka, Anna-Leena Erkkilä, Tiina Limatius-Niitti, Mia Paananen, Arto Kukkonen, Sami Tabell ja Timo Tammi. 

Puvustus: Anna Haapala

Tekniikka: Tommi Lamberg

Tuottaja: Janne Isoaho

Osassa rooleissa on tuplamiehitys. Roolit ja esiintymispäivät:


Kokoelmat

Lippukauppa

Tervetuloa Muupperan lippukauppaan! Tältä sivulta voit ostaa liput kaikkiin tuleviin tapahtumiimme. Maksutapana toimii tilisiirto. Saat ohjeet maksamista varten sähköpostiisi ostettuasi liput. Mikäli sähköpostia ei ala kuulua, tarkasta roskapostikansio!