Liput The Zoon esityksiin

Alla olevista kuvakkeista pääset ostamaan lippuja marraskuun mainioihin esityksiimme. Tiedot täytettyäsi sinulle lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen automaattisesti muodostettu viesti, missä on maksutiedot. Maksu tulee tehdä 14 vuorokauden sisällä tilauksesta. Kun maksu näkyy Muupperan järjestelmässä maksetun, lähetetään vahvistus maksusta, mitä vastaan liput voi lunastaa ennen näytöstä. 

Jos sähköpostia (sekä maksutietoja että vahvistusta) ei ala kuulua, tarkasta roskapostikansio. Tutustu toimitusehtoihin ja tietosuojakäytäntöihin. Tarvittaessa ole rohkeasti yhteydessä osoitteeseen: liput.muuppera@gmail.com

Ryhmäliput tilataan suoraan sähköpostilla. Esityksen kesto noin 50 min, ei väliaikaa. Suomenkielinen tekstitys. 
 
Työryhmä:

Ohjaus: Kirsi Sulonen

Kuoron harjoitus: Leila Saari

Korrepetiittori ja piano: Eliisa Suni.

Kuoro: Kristiina Kukkonen, Heidi Laulumaa, Anna Valjakka, Anna-Leena Erkkilä, Tiina Limatius-Niitti, Mia Paananen, Arto Kukkonen, Sami Tabell ja Timo Tammi. 

Puvustus: Anna Haapala

Tekniikka: Tommi Lamberg

Osassa rooleissa on tuplamiehitys. Roolit ja esiintymispäivät:


7., 10. ja 14.11.

Eliza: Hedda Ohls

Laetitia: Noora Määttä

Grinder: Timo Siltala

Thomas: Heikki Niininen

Carboy: Janne Isoaho

8., 13. ja 15.11.

Eliza: Mari Ahonen

Laetitia: Lotta Kiljunen

Grinder: Topi Suutari

Thomas: Heikki Niininen

Carboy: Janne Isoaho

Lippukauppa

Tervetuloa Muupperan lippukauppaan! Tältä sivulta voit ostaa liput kaikkiin tuleviin tapahtumiimme. Maksutapana toimii tilisiirto. Saat ohjeet maksamista varten sähköpostiisi ostettuasi liput. Mikäli sähköpostia ei ala kuulua, tarkasta roskapostikansio!